zaterdag 22 oktober 2011

Een gechanneld stukje :Liefde overwint

Wat is channelen eigenlijk? Channelen is dat je een staat van verruimd bewustzijn bereikt, waarin je contact kunt maken met een ziel, of een energie, die niet in de aardse werkelijkheid verblijft, maar in de onzichtbare werkelijkheid. Het kan b.v.gaan om een geleidegids of energieën uit de Engelensfeer. Die contacten een naam geven is soms moeilijk, want dan moet je werken met woorden uit onze aardse werkelijkheid, die er niet altijd zo precies bij passen. Als je contact hebt kun je een channel (kanaal) zijn, voor hun informatie.
Ik heb informatie gechanneld van spirits die zich de Engelen van liefde noemden en zij legden uit hoe we als mensheid veranderd zijn in de tijd van Lemurie. Een stukje tekst waarin het een en ander kort werd samengevat zet ik hier nu neer:

Liefde overwint.
In de dagen van Lemurië waren er mensen die dachten dat ze meer wisten dan anderen en ze kwamen naar de planeet Aarde om de wezens ( the beings) van dat moment te infiltreren
De infiltraten lieten het lijken alsof ze de aardse mensen kwamen opleiden.
Ze lieten het aanzien alsof ze de aarde vooruit kwamen helpen, door hen te leren over "tijd" en "verleden" en "toekomst".
Ze braken de aardse plek in stukken, door hen te leren over "hier" en "daar".
Ze saboteerden hun vertrouwen en lieten hen denken dat ze hun kracht waren kwijt geraakt.
In zekere zin maakten ze het meer zoals je de aarde nu kent.
De kracht van creëren, omdat je bent wie je bent, is zo neergehaald door buitenaardse wezens en nog steeds zijn er krachten over gebleven die dit doen op aarde, hoewel er ook meer kennis en wijsheid naar de aarde is gekomen en het bewustzijn van wie je werkelijk bent groeit.
We weten dat jullie zullen overwinnen als menselijk ras, want jullie hebben alle kracht die jullie nodig hebben en hoeven alleen te leren om niet naar angst te luisteren, maar enkel naar LIEFDE.
We weten dat je dat kunt en helpen je wanneer het maar mogelijk is.
Alsjeblieft, luister naar je hart, eerder dan naar angst.
Leef je leven zo liefhebbend als je maar kunt en kijk niet achterom om spijt te hebben van wat je vroeger deed.
Ga verder in het licht, leef je beste leven en houd van wie je maar kunt houden.
Liefde zal overwinnen zoals het tot nu toe heeft gedaan en wij zijn hier om je aan te moedigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten